Uutiset

Suunnistusliiton Alueillan (Aluekierroksen) ohjelma

Aluekierroksen ohjelma on lähetetty seuroille sähköpostilla, mutta se on myös ladattavissa tästä!  Aluekierros siis Huhtasuon Koululla, keskiviikkona 4.3. klo 17.30 -> Samassa yhteydessä alueen parhaiden palkitseminen.

Alueen tapahtumia

Suunnistusliiton Keski-Suomen alueilta järjestetään keskiviikkona 4.3.2020 klo 17.30 -> Jyväskylässä, Huhtasuon Yhtenäiskoulu, Huhta 3, 40340 Jyväskylä. Samassa yhteydessä alueen vuoden 2019 parhaiden palkitseminen.

Keski-Suomen Suunnistus ry:n vuosikokous järjestetään 11.3.2020 klo 17.30 -> Paikka varmistuu myöhemmin. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Alueen kilpailukalenteri 2020

Hyvää alkanutta vuotta! Keski-Suomen alueen suunnistuskalenteri arvokisojen, kansallisten ja am-kisojen osalta löytyy täältä! Maakuntasuunnistuksen paikka ja järjestäjä ovat vielä avoinna, mutta tiedotetaan mahdollisimman pian! Vuonna 2020 alueella käydään SM-kisat hiihtosuunnistuksessa sprintissä ja sprinttiviestissä (Kalske) ja suunnistuksen keskimatkalla (S-JKL). Lisäksi am-hisut ovat vielä selvityksessä, sekä am-partio.

Hyvää joulua ja uutta vuotta 2020!

Hyvää joulua ja suunnistuksellista uutta vuotta 2020! Kiitos yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta.

Ei AM-viestiä 2019

Asia, että kilpailukalenterissa ei ole AM-viestiä vuodelle 2019 on herättänyt keskustelua, ja asia on niin, että ko. kilpailulle ei ole tälle vuotta saatu järjestäjää, ja näin ollen suureksi harmiksi ja valitettavasti ko. kilpailu jää pois kalenterista. Tiedustelut ja lisätietoja alueen kilpailuvastaavalta.

Julkaise syötteitä