Keski-Suomen SM-sprinttiviestivalinnat

 

SM-sprinttiviesti järjestetään ensimmäistä kertaa. Kisa suunnistetaan sunnuntaina 27.5. Keravan aseman ympäristössä. Sarjat ovat 18, 21, 40 ja 55. Yhdessä joukkueessa suunnistaa neljä suunnistajaa, järjestyksessä nainen-mies-mies-nainen. Keski-Suomi asettaa kisaan aluejoukkueet ja meillä on kaikkiin neljään sarjaan kahden joukkueen kiintiö. Näiden lisäksi meillä olisi mahdollisuus asettaa ainakin kolmas joukkue ainakin sarjoihin 18, 21 ja 55, mutta lähtökohtaisesti pyrimme saamaan alueelta jalkeille nuo kaksi joukkuetta jokaiseen sarjaan. Alue maksaa joukkueiden ilmoittautumiset ja mahdolliset Emit-Tag –vuokrat, matkakuluista urheilijat vastaavat itse.

Joukkueiden valinnasta vastaa Jake Puttonen. Jos sinua yhtään kutittelee lähteä mukaan, niin ilmoita ihmeessä innokkuudestasi! Muista kuitenkin sitoutua hommaan niin, että olet valmis viivalle, vaikka edellispäivän SM-keskimatka tuntuisikin jaloissa odotettua enemmän.

Ilmoita viesti-innokkuudestasi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 6.5. osoitteeseen jake.puttonen[at]gmail.com otsikolla ”Sprinttiviesti”. Viestistä tulisi ilmetä nimi, seura, syntymävuosi, lisenssinumero, Emit-tag –numero (jos sinulla sellainen on) sekä puhelinnumero. Viestiin on myös hyvä kirjoittaa rivi tai kaksi menneiden ja mahdollisesti tämän kauden sprinttimenestyksestä.

Mukavaa suunnistuskevättä toivotellen

Keski-Suomen Suunnistus